2009-11-21

Boobo och Nackabo

Jag noterar att Boobon Thomas Bodström ska toppa Socialdemokraternas lista i Stockholms län vid nästa riksdagsval. Det var väl knappast förvånande att denne man från Boo i Nacka kommun placeras där. Även om många älskar att förtala honom och göra sig lustig över hans mångsidighet har han stora kvaliteter nu när han slutat med att ideligen kritisera sin efterträdare Beatrice Ask.

Men den stora frågan inställer sig. På vilken lista finns den andra person med domicil i Nacka - Mona Sahlin?.

Det bästa vore om hon inte var på någon lista. Hon håller inte måttet.

Har jag drömt att Mona Sahlin finns på listan valkrets Stockholms stad.

SvD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bodström säger att man inte skall jaga medelklassen, det låter bra. Då blir det inget återinförande av förmögenhetsskatten, det var ju medelklassen som fick betala den. Bra sagt av Bodström, att det är dom rika som skall stå för notan, alltså miljardärerna, som tidigare fick fribiljett av patron Persson. Kan vi verkligen tro på det? Det gör inte jag.

Deevo sa...

sprätten Bodström ska inte ut och jaga sin egen klass - medelklassen?! Vilka ska han jaga? Stockholm är ett borgerligt fäste eftersom majoriteten är just medelklass. Någon arbetarklass existerar överhuvudtaget inte, och den underklass som socialisterna importerade (invandrarna)i röstfiskesyfte röstar inte längre rött eftersom de blivit egna företagare. Socialbidragarantalet sjunker och iomed detta SAP:s röster. Loppet är kört för SAP, och med den takt som industrierna dör ut och de gamlingar som okritiskt prenumererat på SAP:s röstblanketter pensioneras och dör ut kommer SAP bara sjunka allt djupare i sympatiundersökningarna. Det ser mörkt ut för SAP. Väldigt mörkt! Partiet har ingen framtid alls såvida inte nya röster fort som attan importeras i en svindlande volym. Jag skulle inte satsa en spänn på att SAP har fler än 10% sympatisörer 2020. De har tjänat ut sin roll.

Anonym sa...

Att ens nominera Bodström till en riksdagsplats är inte seriöst. Han har ju nyligen aviserat att han ska flytta till USA och kommer alltså inte att ställa upp för en ny mandatperiod. Hans plats i riksdagen kommer att ersättas av någon annan.