2007-04-14

Humanistkit för någras säkerhet

Förlaget Tro & Tänk och frälsningssoldaten och ståuppkomikern Mackan Andersson kommer på tisdag att göra en stor insats i mänsklighetens tjänst. De stackars förtryckta personerna som engagerar sig i Humanisterna kommer då att erhålla sin räddning vid hotellvistelser. Tisdagen den 17 April, klockan 13:00, kommer initiativtagarna till Humanistkitet att på Scandic Hotell S:t Jörgen i Malmö under högtidliga former överräcka de första Humanistkiten till hotellkedjan som kastar ut biblarna men behåller porren.

Vad är då Humanistkitet? Jo paketet innehåller en ögonbindel och ett par öronproppar. Humanisten kan därigenom minska risken för kränkning om något Scandichotell glömt att plocka bort biblarna där de ligger längst in i en skrivbordslåda.

Eftersom de flesta hotell i Sverige, liksom i övriga världen och inför OS också i Kina, kommer att låta Gideoniterna fortsätta lägga ut biblar tror jag att det finns en stor marknad för humanistkit också utanför Scandickoncernen.

Läs mer om Humanistkiten

3 kommentarer:

Kristian sa...

Nå, det är ju bättre att använda lite humor än den här endast pinsamma idén om en bojkott som prinsessan på ärten Göran Skytte nu vill ha.

Bojkott för att böcker flyttas från en plats till en annan... Muhammedteckningarna var ju åtminstone avsedda som en kränkning, men Scandic vill ju i grunden väl.

Benzocaine sa...

Kommer kittet att funka mot garderober utan skelett ..err jag menar biblar också? Då kan ju kristna fundamentalister ta på sig ögonbindeln så slipper de både se den TV som de förhoppningsvis inte har beställt porr på OCH den tomma garderoben. Två flugor på smällen!

Anonym sa...

Ja, man får väl vara tacksam över att kitet inte kommer med handklovar och munkavle också.
Å andra sidan så antar jag att man själv får välja hur och om man nyttjar kitet, det innebär väl inget tvång hoppas jag?

(Låter lite för avancerat för mig, hotellrum och ögonbindlar mm.)