2007-08-19

Förgrömmade unge

DN rapporterar att man i dag hittat en amerikansk råttsnok (majsorm) utanför Junibacken på Södra Djurgården*. Nu har polisen fört den till Skansenakvariet där den förvaras som hittegods.
Här hittades ormen

Det är säker Emil som varit framme. Förgrömmade unge. Han har inte gått i Jan Björklunds skola. Allt bevittnades av Karlsson på Nordiska museets tak som bara jollrar: -Världens bästa Karlsson. Fy för sören för sådan ormägare som dumpar sina ormar. Se upp så att inte Katla sprutar eld på er.

* Stadsdelen/ön Södra Djurgården hette ursprungligen Valdemarsön. Undrar hur många taxichaufförer som vet det? Jag tror jag ska börja använda den ursprungliga benämningen för att särskilja från Norra Djurgården som sträcker sig ända upp mot Bergshamra och Stocksundstorp.

Projekt Runeberg om Valdemarsön

Andra bloggar om:

1 kommentar:

Anonym sa...

Det här är bara början ska ni se.Man har ju redan ? konstaterat kullar av amerkanska ormar i naturen.Och som vanligt är myndigheter totalt bortblåsta mellan örona och borkomna för vem ska ta ansvaret över frisäppta ormar som tål svenskt klimat -->nästa generation för nuvarande politruker är ansvarslösa