2007-08-11

Är fiskbullar gott


Fiskbullar är väl ingen höjdare direkt men de är billiga och man ska givetvis äta lite fisk ibland. Men mald fisk är trots allt lite skumt och jag skulle vilja veta var fisken simmat. På abba.se uppger man nordvästatlanten, nordostatlanten och Stilla Havet.

Igår lade jag två burkar fiskbullar på en morotsbädd, täckte med potatismos och toppade med ostsås och riven ost från alla ostkanter jag kunde hitta. 250 grader och skjuts in i ugnen under femton minuter

-Sjukt gott, sa en av döttrarna som värmde upp en bit i natt.

3 kommentarer:

Kalle af sa...

Intressant recept! Ska man öppna burkarna först? ;-)

Per Westberg sa...

Jag tänkte på den lilla grejen när jag skrev inlägget. Men så tänkte jag. Ingen kommer ändå att läsa inlägget.

Carl Jacobson sa...

Fiskbullarna tagna direkt ur burken avskydde jag när jag var barn. Numera köper jag ofta sådana när jag kommer till Sverige, men jag betraktar dem som en råvara som ska tillagas!
Thailänska fiskbullar har en fastare konsistens, och äts vanligen i en klar soppa - och jag försäkrar alla läsare att det är en delikatess!