2007-09-22

Objuden gäst

skriver SvD och DN.

Javisst. Kommer Sverigedemokrater hem till mig så får de gå hem.

9 kommentarer:

Anonym sa...

antar festen får vara 2010 istället då =)

Efter valet sverigedemokraterna i riksdagen 2010.

Dax att ändra svensk massinvandringspolitik

Migrapolis sa...

Det visar bara att männens liv sträcker sig längre än till att kretsa kring deras egen navel. Det är på förekommen anledning, dvs det mångkulturella helvete som kartellen och Alliansen skapat.

Anonym sa...

Om nu rasism beror på fördomar och okunskap hur kommer det då att folk blir mer "rasistiska" och "intolleranta" ju mer invandrare de kommer i kontakt med ?

(Se sds ständigt ökade stöd och proportionellt största stöd i södra Sverige)

Anonym sa...

Jag tror inte speciellt många sörjer om du inte släpper in dem. Sverige är ett av de få länder där vi kommit såpass långt att religiösa ses av en majoritet för just vad de är.

Att blint tro på något som inte bara har motbevisats av vetenskapen (kristendomen iaf, lyckligtvis är er heliga bok ett större skämt än de övriga och den vita rasen har kommit längre i samhällsbyggnad så vi ser på saker mer kritiskt (oroa dig inte, om några tusen år kommer araberna nå det stadie vi ligger på och då åker Koranen också)) men som också totalt talar mot allt som har med logik och intelligens att göra, ja...det krävs en speciell människa för det. Inte direkt speciell på ett positivt sätt men du kan ändå vara stolt över att du är speciell. :)

Så du kan återgå att käka en icke existerande varelse kött i form av små kex och dricka samma icke existerande varelses blod i form av alkohol och låt oss övriga tänka och önska Sverigedemokraterna lycka till i nästa val.

Jag kan inte säga att jag tror att SD skulle göra ett bra jobb i regering eller riksdag...hehe...men inte fan (pun intended) kan de göra ett sämre jobb än landsförrädarna i de övriga partierna.

Anonym sa...

Själv har jag blivit kulturberikad med sparkar i huvudet (gänget trodde att jag var svensk och det är väl så nära rasism man kan komma).
Så visst har tanken att rösta på SD slagit en, men samtidigt riskerar man att själv åka ut på köpet och så långt vill man ju inte att det skall gå, haha :D
Jag är ärligt talat riktigt satans less på dessa "stackars" invandrarkids som bär på fördomar mot och trakasserar svenskar (vilket också drabbar mig som talar svenska).

Anonym sa...

Kanske läge att du läser Sd:s program då?

För ingenstans står det att de vill sparka ut skötsamma invandrare som accepterar och lever efter ett svenskt kulturmönster.

Anonym sa...

illwill, du uttrycker verkligen en djupt okunning, verklighetsfrämmande och omänsklig syn på de kristna och vad kristendomen står för...

Jag är dock nyvaken och urleds på att rätta till ateistiska villfarelser och totala missförstånd om kristendomen, så jag nöjer mig med att påpeka att emedan du vurmar för "logik" och "intelligens" så har kristendomen inte motbevisats av vetenskapen, oavsett vad du själv tycks vilja tro - mig veterligen går de faktiskt rätt bra ihop (och jag vet rätt bra, eftersom jag är både kristen och vetenskaplig av mig).

Att du sedan avfärdar de centrala budskapen ("älska dina medmänniskor", förlåtelse och hopp) som ett stort skämt får stå för dig.

Jag hoppas att du kommer över din osäkerhet och blir trygg i dig själv en dag. Människor och djur blir ju faktiskt bara aggressiva, arga och/eller hatiska när de känner sig trängda och hotade. Det behöver inte vara en akut situation, i ditt fall kan det vara att du känner dig marginaliserad och betydelselös och vill försöka hävda dig genom att sparka på folk som oftast inte sparkar tillbaka (kristna ska ju vända andra kinden till). Att håna, såra, skada och hävda sig gentemot andra människor ger ju ett litet maktrus och får folk att känna sig mindre otrygg för en stund. Problemet är bara att det aldrig kommer att kunna fylla ditt hål inombords. Det måste du laga själv genom att bli större som människa.

Anonym sa...

"Kanske läge att du läser Sd:s program då?
För ingenstans står det att de vill sparka ut skötsamma invandrare som accepterar och lever efter ett svenskt kulturmönster."

För genom historien har politiker alltid hållit vad de lovat. Eller hur..?
Stöter jag på fler människor som är som du så flyttar jag mer än gärna.

Anonym sa...

"Illwill, du uttrycker verkligen en djupt okunning, verklighetsfrämmande och omänsklig syn på de kristna och vad kristendomen står för..."

Nej, tvärt om. Det är du som har en bild av vad kristendomen står för som är totalt verklighetsfrämmande. En ideologi som delvis fungerar i teorin men som inte fungerar i praktiken är värdelös. Kommunism är ett bra exempel. Religion är egentligen inte ett bra exempel då den inte fungerar i teorin heller. Att totalt stänga av hjärnan är ett grundkrav då kritiskt tänkande totalt stoppar religionen.

"Jag är dock nyvaken och urleds på att rätta till ateistiska villfarelser och totala missförstånd om kristendomen, så jag nöjer mig med att påpeka att emedan du vurmar för "logik" och "intelligens" så har kristendomen inte motbevisats av vetenskapen, oavsett vad du själv tycks vilja tro - mig veterligen går de faktiskt rätt bra ihop (och jag vet rätt bra, eftersom jag är både kristen och vetenskaplig av mig)."

Beror på...om du som de flesta kristna ignorerar de delar av din heliga bok som är för absurda så kan tron fungera. Hur boken som då ska vara skriven under styrning av din s.k gud kan vara någonting att bry sig om förstår inte jag, men jag stänger inte heller av min hjärna. Din heliga bok påstår mängder av saker som vetenskapen motbevisat (t.ex något så enkelt som att jorden är 4000 år gammal). Att logik talar emot absolut allting som skulle vara gudomligt spelar uppenbarligen ingen roll för de som hellre tror på magi och jultomten än på vad deras sinnesintryck och logik säger.

"Att du sedan avfärdar de centrala budskapen ("älska dina medmänniskor", förlåtelse och hopp) som ett stort skämt får stå för dig."

Till skillnad från dig så förstår jag hur människorasen fungerar. Att säga åt någon att de ska göra något som är mot deras natur må du tycka är jättesött och gulligt. Jag ser det som naivt och askorkat.

"Jag hoppas att du kommer över din osäkerhet och blir trygg i dig själv en dag. Människor och djur blir ju faktiskt bara aggressiva, arga och/eller hatiska när de känner sig trängda och hotade."

Jag hoppas du en nån gång börjar tänka för dig själv och slutar tro blint på ren idioti. Den andra delen är så absurt korkat att jag skäms lite över att du existerar. Människan behöver inte bli trängd eller känna sig hotad för att bli aggressiv, vi har ett antal seriemördare som bevisar motsatsen och många tusentals ligister på världens gator. Tror du att fotbollshuliganer uppför sig som de gör för att de är trängda? Hade du inte redan erkänt att du var religiös så hade jag frågat om du skämtade eller verkligen var så korkad.

"Det behöver inte vara en akut situation, i ditt fall kan det vara att du känner dig marginaliserad och betydelselös och vill försöka hävda dig genom att sparka på folk som oftast inte sparkar tillbaka (kristna ska ju vända andra kinden till). Att håna, såra, skada och hävda sig gentemot andra människor ger ju ett litet maktrus och får folk att känna sig mindre otrygg för en stund. Problemet är bara att det aldrig kommer att kunna fylla ditt hål inombords. Det måste du laga själv genom att bli större som människa."

Jag är väl lite osäker på om de miljontals människor som dött eller blivit skadade tack vare din religion skulle hålla med. De barn som dina heliga män våldfört sig på, de tusentals som dött i olika krig där din religion har spelat in en stor roll under flera hundra år etc.

Jag kan dock säga att mina personliga problem eller lyckor har ingenting med min syn på religion att göra. Religion är en mänsklig uppfinning vars främsta mål är att kontrollera människor. I dagens Sverige är det bara de mentalt svagaste som faller för religion men i andra länder måste de starka iaf låtsas vara religiösa för att slippa bestraffning (USA är ett exempel).

Jag hävdar mig inte genom andra dock, du kanske borde be till någon om att ge dig kapaciteten att läsa och förstå (du skulle tyvärr inte fungera som religiös då). Att jag ser ner och verbalt spottar på det som är viktigt för dig har ingenting med mig att göra. Jag mår inte bättre av att du är en idiot och att du har en begränsad mental kapacitet, tvärt om. Jag vill bara folk väl och så länge religion existerar så är det en omöjlighet.

Tro (ha) mig, jag mår inte bättre av detta, tvärt om. Jag hade mått bättre om du varit en fritt tänkande individ som valde logik och intelligens över absurda historier om magi, konstiga varelser och blind tillit till något som det aldrig funnits något bevis för men mycket bevis emot.

Sverige är viktigt för mig och uppenbarligen har något i samhället gått fel om du tror på utomjordiska varelser. Antagligen ligger felet hos dina föräldrar men vår skola borde ha utbildat dig tillräckligt för att du skulle förstå verkligheten och inte försöka fly till ett drömland. Sanningen är att jag skäms över dig och det är inte någonting jag trivs med.