2008-03-31

Så börjar då känslan för en bajare

Under vintern kan man lätt glömma bort känsla av att hålla på Hammarby. De där eviga motgångarna och uppförsbacken är liksom bortblåsta.

Men så börjar då allsvenskan och denna gång bär det iväg för lag och supportrar till Ljungskile i Bohuslän för en solklar vinst mot nykomlingarna i Ljungskile SK. Och plötsligt inställer sig de där sunda motgångarna och kämpandet som hör Bajen till.

Hammarby vinner men detta tack vare att Ljungskile gör självmål!!!

Men man är väl optimist. Denna säsong kommer det att gå som på räls. Nästa vecka kommer GIF Sundsvall till Söderstadion för att åka tomhänta hem till Medelpad.

DN, Hammarby besegrade nykomling, SvD

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

När grannen kom hem igår vevade han ner rutan och ropade högt. Nu är sommaren här, om 5 minuter är det avspark för Bajen. Kul och skönt tycker jag!
- Själv väljer jag att inte ha några djupa sympatier under sommarens allsvenska. Håller man på Skellefteå AIK under vintern så behöver man sommarvilan att bara njuta av bollsparkandet utan att behöva bry sig om resultatet. För varje vinter med Skellefteå AIK blir man inte bara ett år äldre utan det rullar på ...

- Skönt att sommaren har startat, nu vilar vi inför höstens elitserie:)

Anonym sa...

Ja men lite Sunnanå då?
/PerW