2008-11-04

Varför man skola åka till Skåne


En arbetsvecka i Skåne sex dagar före Mårtensafton är inte fel.

Vissa måltider äter man. Andra begår man.

Amuse
Lite gåsaladåb på kräva med pepparotsgrädde

Gustavs hemlagade svartsoppa med gåsleverkorv, äpple, katrinplommmon och
gåskrokett

Stekt Skånsk gås från Klasaröds gård,med rödkål, äpple, katrinplommon och äpplemos samt mustig gåsasås och stekt potatis

Skånska äpplekaka gjord på brödsmulor, äpple, smör och socker med
Tahitivaniljsås.
Tahitisås låter skumt. Tahiti ligger väl inte vare sig i Simrishamn eller Eslöv.

Bloggar om

1 kommentar:

Ms Garbo sa...

Tahitivanilj, jag tror nog att man behagar skryta lite med sin vaniljsås, eftersom just vaniljen från Tahiti är lite extra bra :)