2008-01-03

Avslöjar DN Debatt morgondagens ämne


UPDATE: Nu var jag ute och cyklade. Det var helt enkelt så att det var öppningen på dagens ledare i DN - Betygen spökar igen -som smugit sig in i texten.

Som flitig läsare av SvD Brännpunkt och DN Debatt är jag alltid nyfiken på vad som blir ämnena för morgondagen. Frågan är om DN Debatt idag avlöjar vad som komma skall senare i veckan. I Åsa Sohlmans debattinlägg om AMS arbetsmarknadsutbildningar har det smugit in ett stycke om Mona Sahlins och lärarfackes upprop alternativt ultimatum till Jan Björklund om en bred överenskommelse om skolpolitiken - DN Debatt den 29 december 2007.

Men kanske är det bara en replik som finns i den tryckta tidningen. Men vem är skribenten?

Rubriken på Åsa Sohlmans debattinlägg - Allvarliga brister i AMS verksamhet - blir förresten ganska lustig när man på nyhetplats i Svenska Dagbladet läser TT-telgrammet med rubriken - Bra betyg till Ams-utbildning. Jag är ganska säker på att att Åsa Sohlman varken skrivit rubrik eller ingress på sitt debattinlägg. Men ett torrt halvt positivt budskap går givetvis inte fram.

Tidningar som skrivit i ämnet tidigare: DN, Björklund kallsinnig till Sahlins krav, Sydsvenskan, TT, SvD, Aftonbladet, Dagen

1 kommentar:

Anonym sa...

Läs DN:s huvudledare idag så får du se...