2008-08-16

GAIS skäms över sina byxor


När Bajen förlorar med 2-4 på Söderstadion är det knappast läge att vara glad. Men igår när jag skrev inlägget "Bortaseger på hemmaplan" var det ändå roligt att konstatera att GAIS spelat i Hammarbys bortatröjor. Extra egendomligt alltså att 22 Hammarbyare rörde sig på plan och att det fanns två stycken # 7 - Suleyman Sleyman. Ändå förlorar Bajen men kanske är det inte så konstigt att det blir självmål.

Ms Garbo skriver i en kommentar: Allvarligt!? Glömt kläderna hemma?!

Detta är en befogad fråga. När jag nu fördjupar mig i ämnet ser jag att man påstår att Makrillarna fick med sig fel tröjor till huvudstaden.

Personligen tror jag att detta vara avsiktligt.

På GAIS byxor gör man nämligen reklam för tankerrederiet Stena Bulk. Det är bara så fel just på byxorna. Bulk är ju bland annat födans volym i mag- tarmkanalen. Helt klart avgörande för om man har lös eller hård mage. I engelskan talar man om bulk i betydelsen kroppshydda.

Vem vill bära byxor med sådant budskap.

Bloggar om , , ,

DN, SvD, Aftonbladet, SvD

3 kommentarer:

Ms Garbo sa...

*rotfl*

Anonym sa...

GAIS hade inte "glömt" sina botamatch kläder, det var ett fel från sponsorn som inte skickat med rätt antal tröjor och då fick vi inte spela med våra tröjor eftersom det inte fanns tröjor till alla spelare! Va på plats i går på söderstadion och såg hammarby bli överkörda av gårdakvarnen! Men om det känns bättre och klaga på ett sponsor namn som tröst på total fiaskot igår så varsågod! Det är i alla fan helt jävla underbart att vara GAISARE!

Per Westberg sa...

Om det är något lag i Allsvenskan som är värt att spela i Bajens kläder så är det GAIS.

Kanske var det Stena Bulk som skulle ordna transporten. Men det blåste rätt bra i Stockholms skärgård nu i veckan.