2010-01-03

Därför måste kriminella gäng samverka

I morse läste jag i Sydsvenskan att de kriminella gängen Black Cobras och Lion Family fusionerat. Enligt tidningen nåddes polisen av vaga uppgifter om fusionen i början av veckan.
– Jag är övertygad om att vårt tryck har påverkat dem, säger Börje Sjöholm, operativ chef för länskriminalen.

Men jag tror att denna sammanslagning av kriminell verksamhet har en helt annan förklaring. Samma tidning skriver nämligen nu på kvällen om hur Skånepolisen sprängt en vänsterskoliga. SIC!

De var i köpcentrat Entré på Värnhemstorget som två män greps på lördagsförmiddagen misstänkta för att ha stulit sju udda skor. Nu tror polisen att man har sprängt en internationell vänsterskoliga. Tidningen påstår man först stjäl vänsterskor i Sverige för att sedan åka till Danmark och stjäla motsvarande högerskor där. Detta eftersom man har högerskorna framme i affärerna på andra sidan Öresund.

Det blir rätt uppenbart att vänsterskoligor måste samverka med högerskoligor. Hoppas att professor Leif G W Persson går till botten med detta.

Nu gäller det att sätta ned klackarna och stoppa denna kriminalitet. Allt måste synas i sömmarna.

Precis i denna stund skriver Sydsvenskan att misstänkta skoltjuvar gripits på Augustenborgsskolan i Malmö. Jag undrar om det var vänstersko(l)tjuvar?
SvD, DN
Bloggar om

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur att du kan läsa tidningar. Annars skulle du inte ha något liv.
Men allt som står i tidningarna är inte sant, det vet alla. Kanske inte du då men hur blir ditt liv då? Patetiskt?

Per Westberg sa...

Ja tidningar är en stor del av mitt liv. Det må vara patetiskt.

En av de saker som inte står i tidningarna tillhör genren ironi. Men den verkar inte riktigt gå fram alltid.