2006-09-04

BREAKING NEWS: Fotbollförbundet skickar hem spelare

Svenska Fotbollförbundet skickade alldeles nyss ut ett pressmeddelande och berättade att Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg och Christian Wilhelmsson har skickats hem från det svenska fotbollslandslaget samling i Göteborg inför onsdagens match mot Lichtenstein.

Fotbollförbundet uppger att spelarna på söndagen gavs ledigt under eftermiddagen och kvällen med gemensamt överenskommen återsamling 23.00 på hotellet. Samtliga spelare var på plats till den sena kvällssamlingen men tre av spelarna gav sig senare ut och återkom till hotellet cirka 01.15.

Jättebra och starkt av Fotbollförbundet att reagera med skärpa mot brutna överenskommelser. Man kan ana att dessa spelare tidigare tärt på sitt förtroendekapital. Hur är det med Mellberg och Chippen? Hoppas att Zlatan får sig en tankeställare. Man kan känna oro för detta geni ibland. När han nu får lite ledigt kanske han kan läsa lite om Nacka Skoglunds karriär och de sista åren fram till 1975 Katarina Bangata 42. Att vara född i Katarina församling 1929 eller i Västra Skrävlinge 1981 har sina likheter.

Uppdatering - Lagerbäck håller presskonferens kl 22:15 trots att man meddelat att man inte kommer att göra fler kommentarer under veckan. Presskonferensen var över på någon minut och Lagerbäck berättade att detta varit hans svåraste beslut som ledare.

Den coole och kloke fotbollskommentatorn Magnus Hedman säger i TV4 att något mer än en överträdelse av reglerna för kvällen måste ligga bakom det drastiska beslutet.

Fotbollförbundets pressmeddelande
Expressen
Sportbladet
DN
SvD

Andra bloggar om:

Inga kommentarer: