2007-02-03

Samba sambero med Anna Book

UPPDATERING: Tommy Nilsson och Anna Book gick direkt till final.

Aftonbladets schlagerexpert Markus Larsson ger sin förhandsdom i kvällens Melodifestival och utropar: Book får fart på schlagern.

Låten heter Samba sambero och de första takterna är enligt min uppfattning identiska med Anna Books gamla slagdänga ABC. I en intervju med Christer Björkman berättar Anna Book att "sambero" inte betyder någonting men att det står för "kärlek glädje och inspiration". Lite banalt tycker jag.

I dryga tio år har jag plågat mina barn med att på en viss position på Nynäsvägen vid Enskede utbrista: - Här bor Anna Book. Det är länge sedan hon flyttade norr om stan men jag håller fast vid traditionen. Anna Book kommer alltid att bo på Nynäsvägen.

För övrigt kom jag att tänka på Tommy Nilsson sjunger att han tror på människan. Men hans fru Malin tror på allt möjligt.

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

CV sa...

Bästa sången gick inte ens vidare bland de fem. Hypnotized, en skön låt med grekiska toner, en låt som skulle kunna få alla tjejer i Europa och killar, att rösta på svenska bidraget. Men har man inget stort namn i Sverige från början verkar det vara kört.
RS
kulturbloggen.com