2007-03-02

Hammarbyare är de största idrottsmännen


Igår kväll var det bara att konstatera faktum. Nykomlingarna i allsvenskan, Brommapojkarna, spöade sk**en ur söders stolthet - Hammarby i en träningsmatch. 5-1 till gossarna från Västerort innebar ett sänkt Bajen på Stadshagen. Jag åt ingen lunch idag utan gick förbi Kvarnen på Tjärhovsgatan på fastande mage under promenaden från Sjöbefälsskolan till Medborgarplatsen.

På hemvägen bojkottade jag Medborgarplatsens T-bana och gick Götgatan fram till Skanstulls tunnelbanestation. Med skygglappar passerade jag Gröne Jägaren utan att ta notis om Bajens uppenbara närvaro på denna krog.

Men Söder bröder har aldrig svårt att inse verkligheten. Läs matchreferatet på Hammarby fotbolls webbplats - här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Största idrottsmännen???? Borde inte den här postas under "humor"?

Per Westberg sa...

Hammarby är ett allvarligt ämne- :-)

Anonym sa...

Och på lördag kommer vi i AIK spöa Brommapojkarna.Måste ödmjukt tillägga: inshallah = om Gud vill, för annars kanske det inte blir så. Outgrundliga som Herrens vägar är. Så på lördag kan det komma att kännas ännu värre på något vis för alla Hammarbyare. Men kyrkoherden får trösta sig med att det bara är träningsmatcher.
med vänliga hälsningar fotbollsnörden Ronaldinha http://fotbollsnordar.bloggtopp.com/

Per Westberg sa...

Man ska alltid kämpa. För det finns väl ingen kartell mellan de riktiga fotbollslagen att låta Brommapojkarna vinna träningsmatcherna?

Anonym sa...

AIK låter nog inget lag vinna träningsmatcher över dem. Sämsta resultat var oavgjort förra helgen, men vilket målkalas! Ska bli kul i eftermiddag på Skytteholm!